Om Tomas Lydahl

Hej underbara du,

Jag är 57 år, bor i Hässleholm i Skåne och jobbar som författare, föreläsare och fundamental coach.

Under 18 år bodde jag i Los  Angeles, USA och jobbade inom hotellbranschen. Det var under denna tid som intresset för personlig utveckling startade. Jag började tappa håret redan vid 18 års ålder och min självkänsla blev sämre och sämre allt eftersom min flint blev större och större.

När jag var 25 år var jag nog lika skallig som jag är idag och mådde riktigt dåligt. Det var då som jag bestämde mig för att titta närmre på personlig utveckling och mental träning. Alla böcker, seminarier och kurser lovade att om jag bara investerade i dessa så kommer jag att bli lycklig, framgångsrik och väldigt förmögen.

Det enda som behövs är att jag följer deras metoder, tekniker och om-programmeringar. Med andra ord utgår deras teorier ifrån att vi inte är tillräckligt bra och utvecklade som vi är utan behöver ändra vårt tänkande, agerande och utmana våra rädslor. Alltså, våga gå utanför den berömda trygghetszonen för det är där som det magiska sker.

Efter att ha försökt följa alla dessa råd i flera år och inte lyckats få de resultat jag var ute efter, började jag verkligen tvivla på min egen förmåga. “Vad är det för fel på mig”, tänkte jag. Deras metoder och tekniker är ju otroligt logiska och kloka men ändå kunde jag inte få dem att fungera. Ibland verkade de fungera men oftast inte. Jag var övertygad om att jag var mer korkad än alla andra som fått dessa utbildningar för jag var säker på att de uppnått allt de ville ha i livet.

Det som är intressant idag är att väldigt få, om någon, som jag pratat med har nått till den typ av harmoni och lycka de verkligen vill ha. Det inkluderar även de som gått alla kurser, läst alla böcker och deltagit på alla seminarier.

För att göra en lång historia kortare vill jag bara säga att jag hade turen att bli introducerad till hur vi egentligen fungerar fundamentalt psykologiskt. Vi är i grunden helt perfekta som vi är mentalt. Vi kan naturligtvis ha olika förutsättningar fysiskt men psykiskt fungerar vi alla likadant.

Därför kallar jag mig en fundamental coach. Jag vet att fundamentalt har du alla resurser som du behöver för att gå igenom livet i harmoni och vara lycklig. Du behöver inte programmeras om, tänka positivt eller ha rätt mental inställning.

När jag upptäckte dessa fantastiska resurser som finns inom mig och att det inte var något som behövde fixas mentalt bestämde jag mig för att förmedla det här till alla som vill lyssna. Och det är det jag vill förmedla i denna blogg. Jag vill visa dig att du är så mycket mer än du kan ana. Att det finns oändliga möjligheter för dig som för alla andra.

Det enda som behövs för att du ska få dessa magiska insikter är en öppenhet och en nyfikenhet till att vilja lära dig något nytt. Många väljer att stanna i det de redan vet och är inte intresserade av att höra något annat och är du en av dem är denna blogg ingenting för dig. Är du övertygad om att du behöver träna mentalt eller lära dig metoder och tekniker för att lyckas i livet finns det andra bloggar att läsa.

Men för dig som vill uppleva den lycka och harmoni i livet som du förtjänar, säger jag varmt välkommen till en otroligt spännande resa.

Men en liten varning, du kommer troligtvis att bli provocerad, irriterad ock kanske lite förbannad när du läser mina blogginlägg men det är en del av resan. Ibland gör det ont att nå en ny nivå av medvetenhet.

Med massor av kärlek,

Tomas Lydahl